OYUN HATA

Google Özel Arama Motoru

18 Ekim 2014 Cumartesi

Sims 4 Kapanma Sorunu

Merhaba arkadaşlar Sims 4 Kapanma sorunu ile karşılaştıysanız bunun için size çok güzel bir çözümümüz var şimdi siyah yazıları tek tek takip edin ilk olarak Sims 4 Yüklediğiniz yere uğrayın sonra Game/Bin klasöründe olan TS4.PAR dosyasının ismini  The Sims 4 Launcher.par olarak değiştirin daha sonra sevgili dostlar vc/vc2013/redist klasöründe bulunan 2 dosyayıda yükleyin
daha sonra Game/bin klasöründe bulunan bütün dosyaları yani hepsini salt okunur yapın ondan sonra Origini açıp offline moda yani (çevrimdışı) seçeneğine alın arkadaşlar son olarak sims 4 açın sims 4 açıldıktan sonra sağ köşedeki 3 noktaya basın daha sonra önünüze çıkan tabloda oyun ayarlarına girin sonra resimde gördüğünüz gibi grafik ayarlarını böyle yapın sorununuz çok büyük ihtimalle çözülecektir iyi günler dostlar iyi oyunlar dilerim.

grapichs yani grafik ayarlarını resimde gördüğünüz gibi yapın iyi günler

not:bu hatanın çözümünü bulan arkadaşa teşekkür ederim.

2 yorum :

  1. gene hata veriyor yardımcı olur musunuz

    YanıtlaSil
  2. Ben The Sims 4 oyununun orjinalini almıştım bayadır böyle kapanma diye bir sıkıntım olmamıştı niye olmaya başladı oyundan mı yoksa bilgisayar mı kaldırmıyor artık anlamadım yardımcı olabirseniz sevinirim... İyi günler dilerim.

    YanıtlaSil