OYUN HATA

Google Özel Arama Motoru

24 Ekim 2014 Cuma

Age of Mythology Msvcp110.dll Hatası

Merhab arkadaşlar şimdi anlatacağımız konu bir dll hatası dll hataları kolay çözülür bunun için yapmanız gereken şeyleri birazdan tek tek söylemek isterim ilk olarak Age of Mythology bir tür eski çağ oyunudur eski uygarlıkları kurar geliştirir ve bir savaş makinasi hale getirirsiniz ve güçlü bir impartorluk kurmak için gelişir ve bunun için düşünürsünüz ve oluşturursunuz antik yunan mısır gibi deişik eski uygarlıklar ile oynyabiliyorsunuz ve oyun eski çağ izlenimini o kadar güzel bir şekilde vermiş ki oyundayken kendinizi eski bir çağ da olduğnuzu düşünür ve buna göre bir şekil alır ve rüzgarın dinmesini beklersiniz.



Age of Mythology Msvcp110.dll Hatası Çözümü şudur ilk olarak size verdiğim dosyayı indirin 

buradan indirin sonra C:\Windows\System32 nin içine atın ondan sonra garanti olsun diye oyunun kurulu olduğu bölüme de atın hatanız çözülecektir %99


4 yorum :

  1. sevgili arkadaşlar link deki dosya reklam virüsü farkında mısınız bilmiyorum 1 saat bilgisayarımdan silmek için uğraştım lütfen linki bi kontrol edin veya kaldırın eğer bilinçli olarak virüs koyduysanız hepinizin yedi düvelini sikeyim
    iyi günler.

    YanıtlaSil

  2. dll hataları alıp oyun acılmayanlar icin bır yardım önereyim. oyunda commonredist/vcredist/2012 klasorune girin vcredist x64 ve x86 dosyalarını calıstırıp kurun. oyun acılır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 sini de yüklememe rağmen sonuç aynı "Uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc000007b). Uygulamayı sonlandırmak için tamam düğmesini tıklayın."

      Sil