OYUN HATA

Google Özel Arama Motoru

23 Mayıs 2013 Perşembe

Crysis Warhead IntelLaptopgaming.Dll Hatası Ve Çözümü

 Crysis Crytek ve Electronic Arts firmasınca  piyasaya sürülen  bilim kurgu birinci şahıs oyunudur. Türkçe olarak da piyasaya sunulmuştur. Crysistaki olaylar Kuzey Kore' de 2020 yılında geçmektedir.Amerika birleşik Devletleri DELTA ekibinden Jake Dunn adında bir askerin rolünü üstlenmektesiniz. Jake Dunn üst düzey silahlarla donatılmış,   zırh giymektedir.
  • Keyboard kısa yol tuşları  veya fareyi  aşağı ve yukarı hareket ettirerek silahlar arasında geçiş yapılabilir.
  • Bazı silahlar sadece Kore Halk Ordusu güçlerince taşındığından düşman savaşçılarını yenerek bu silahlar elde edilebilir. Düşman üssüne gizli bir baskın mükemmel olur.
  • Her iki elde de silah tutmak bazı silahlar için mümkündür ve özellikle ek ateş gücü gerektiği zaman daha yararlıdır. Her iki elde de silah tutarken, sol eldeki silahı birinci fare tuşuyla, sağ eldeki silahı ikinci fare tuşuyla ateşlenebilir.

Program Files/ElectronicArts/Crytek/Crysis warhead/Bin32 nin içine atın. Destkopda  Crysis simgesini silin. Oyuna programfiles/ElectronicArts/Crytek/Crysis warhead/Bin32 klasörünün içindeki Crysis simgesinden girin sonra oyunun tadını çıkarın.

Aşağıdaki linkten indirin....

Buradan indir... 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder