OYUN HATA

Google Özel Arama Motoru

3 Şubat 2013 Pazar

FM 2013 OYUNCU ÖNERİLERİ


1-Stephan El Shaarawy(Milan)-Ofansif Ortasaha Sağ(Sağ Açık):Şampiyonlar ligindeki zenit maçındaki golüne bakmanız yeterli 2012'de favorimdi 2013'de de değişen bişey yok.


 2-James Rodrigez(Porto)-Ofansif Ortasaha Orta(Forvet Arkası ya da İkinci Forvet): Falcao-Hulk toplam 100 milyon euronunun üzerinde bedelle takımdan ayrıldılar ve kulübede çok ciddi paralar kazandırdılar sıra james de midir ne dersiniz?



3.Younès Belhanda(Montpellier)-Ofansif Ortasaha Sağ(Sağ Açık):Arsenal'in ilgilendiği söyleniyor benden söylemesi belkide 2013 gelir gelmez elinden kaparsınız.


4-Toby Alderweireld(Ajax)-Defans Orta:Futbolda artık pas yapmanın önemli olduğu bir zamanda hangi mevkii olursa olsun pas özelliği önem kazandı.İşte pas özelliği yüksek genç kaliteli bir defans oyuncusu kim bilir kendi yarı sahasından attıpı inanılmaz bir pasla belkide size maç kazandırır!



5.Andre Ayew(Marsilya)-Orta Saha Orta:Yaratıcı bir ortasaha atar attırır kazandırır.


6-Phill Jones(Manchester United)-Defans Orta:m.united+alex ferguson başka söze gerek varmı?Ama başka takım için düşünüyorsanız hem ikna etmek hemde ciddi paralar gözden çıkartmak zorundasınız. 

7-Yann M'Vila(Stade Rennes)-Defansif Ortasa:2012 de çok pahalıydı umarım 2013 te fiyatı düşer.


Damon Salvatore ADLI KİŞİDEN ALINTIDIR 

KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİM 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder